fbpx

3 tips per jugar amb responsabilitat

Controlar la quantitat de temps i diners que inverteixes en el joc és possible. Existeixen multitud de jocs i apostes esportives que ofereixen diversió i entreteniment, però sense responsabilitat, la gràcia es perd. Gaudir del joc de manera segura està a les teves mans, per això et portem 3 tips per gaudir-lo responsablement:

 

1. Marca els límits

Algunes màquines disposen de l’opció de limitar el temps que vols jugar i la quantitat que vols invertir. Si la màquina compta amb tal característica, pots establir aquests límits abans de començar. Un cop arribat al límit establert, se’t presentarà l’opció de deixar de jugar o continuar amb nous límits. El personal de darrere el taulell també rep un avís quan s’estableix o s’arriba a un límit.

Si no tries establir un límit, apareixerà un cada 20 minuts de joc o cada 150 euros que s’afegeixin a la màquina. En el cas de no disposar d’aquesta opció, pots sol·licitar al nostre personal que t’avisi quan portis un temps o import determinat.

Quan s’arriba a un límit, la màquina ha de proporcionar un descans de 30 segons de joc abans que puguis començar a jugar de nou. Això et donarà temps perquè pensis si vols continuar. Aquest fet va vinculat al següent tip.

 

2. Descansa

Temps mort! Prendre descansos entre partides et donarà un moment per valorar i vols continuar o no. Et recomanem descansar i deixar de jugar durant uns minuts per prendre aquesta decisió conscientment. Establir els temps de descansos està a les teves mans. Veuràs que després d’un descans la teva perspectiva de la situació serà més realista.

 

3. Sigues conseqüent

Si creus que estàs invertint massa temps o diners en el joc, ja sigui en línia o en locals de joc, pots demanar que t’hi excloguin. En aquest cas, demanes a l’empresa que t’impedeixi jugar en el seu saló durant un període de temps determinat. Durant al menys sis mesos, pots activar l’autoexclusió. Aquesta mesura serveix per deixar de jugar si creus que tens un problema amb el joc i vols que t’ajudin a controlar-ho.

Depèn de tu complir amb un acord d’autoexclusió, però si tractes de jugar durant aquest temps, la companyia ha de fer un esforç raonable per aturar-te. Un cop realitzat l’acord d’autoexclusió, l’empresa ha de tancar el teu compte. També ha d’eliminar el teu nom i dades de qualsevol base de dades de màrqueting que utilitzi.

 

El compromís Win 333

Totes les empreses que ofereixen jocs d’atzar en locals (salons de joc, cases d’apostes, bingo i casinos) han de formar part d’un esquema de autoexclusió de múltiples operadors. Això et permet realitzar una única sol·licitud per a autoexcloure’t de tots els locals que ofereixen el mateix tipus de joc a la teva zona. Nosaltres et podem informar de com funciona aquest pla.

WIN 333 es preocupa per una cultura de prevenció i creació de consciència al voltant dels possibles trastorns del joc. En aquest sentit, el Grup dóna suport al foment i accions preventives que motivin als clients a prendre una actitud acurada davant els jocs d’atzar. De la mateixa manera, WIN333 proporciona mecanismes perquè els usuaris percebin l’oci com una diversió que pot compartir-se, sense necessitat que això desencadeni en inconvenients a nivell econòmic ni personal.

WIN 333 i totes les persones que formen part del nostre Grup fomenten i es preocupen pel compliment de totes les normatives i estem adherits a les campanyes i polítiques de JOC RESPONSABLE.

joc, responsabilitat, wexperience

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© SPORT 333, S.A.
Pàgina web creada per Magnetic.