fbpx
Sports Bar

SPORTS BAR: Què són i què els diferencia dels bars tradicionals?

L’esport és sense cap mena de dubte una de les passions que a més persones mobilitza. Gràcies a aquesta passió, ha proliferat un nou concepte de bar: Els Sports Bars. Aquests establiments uneixen diferents conceptes per tal d’oferir el millor entreteniment als seus clients. Els Sports Bar, igualment coneguts com bars esportius, representen un concepte de restaurant-bar-cafeteria realment innovador. Avui te n’expliquem els detalls:

 

Què és un Sports Bar?

Els Sports Bar es caracteritzen pel fet que generalment ofereixen un ambient relaxat i informal amb cobertura televisiva per a esdeveniments esportius, ja siguin importants o de poca rellevància. Aquests establiments solen disposar d’espais de grans dimensions. Això serveix per captar l’atenció d’un públic mogut per la passió de l’esport. A més, aquest fet garanteix el compliment de les mesures de seguretat i higiene, tan necessàries avui en dia.

 

On s’originen els Sports Bars?

La idea dels Sports Bar es va originar als Estats Units i poc a poc es va expandir cap al públic europeu. En l’àmbit estatal, aquests establiments van començar a ser populars a les grans ciutats (Barcelona i Madrid) fins que recentment s’han extès a localitats de tot el territori. El propòsit d’aquest tipus de bars, a nivell global, consisteix en ajustar-se al màxim als interessos i preferències dels consumidors locals, adaptant l’experiència al que aquests busquen. Des dels seus orígens, els Sports Bars han buscat oferir punts de reunió a esportistes i aficionats, presentant-se com un establiment d’interès i diferenciat.

 

Comunitat esportiva

Aquests establiments són un lloc de reunió popular entre persones que comparteixen interessos. Interactuar, intercanviar opinions i viure la passió de l’esport amb altres persones és un dels reclams més populars dels Sports Bars. La suma d’entorn i interessos converteixen aquests establiments en el punt de trobada d’autèntiques comunitats esportives.

 

Què ofereixen els Sports Bars?

A part d’una gran oferta esportiva i una comunitat, els Sports Bars ofereixen una gastronomia cuidada en un ambient majoritàriament esportiu. Són establiments de tamàtica esportiva, és a dir, que submergeixen el client en un entorn únic i amb referències de futbol, bàsquet, motor, etc. L’exposició d’elements, notícies i imatges esportives actualitzades són habituals en aquests establiments. A més, aquests acostumen a disposar d’ofertes d’oci nocturn que no defrauden.

Sports Bar Win 333

 

Avui en dia no és difícil gaudir d’un Sports Bar, ja que la seva popularitat va en augment. Als exclusius SPORTS BAR de les nostres sales WIN 333 gaudiràs d’un ambient amigable, còmode, acollidor i ple d’emoció amb pantalles gegants perquè puguis seguir en directe els principals esdeveniments esportius del moment. Vine a prendre alguna cosa amb els teus amics i gaudeix de les nostres taules de billar-pool, dards, etc. Tu tries!

[button link=”https://win333.cat/#6″ color=”silver”] UBICACIONS[/button]

[button link=”https://win333.cat/#3″ color=”black” newwindow=”yes”] DESCOBRIR WIN 333[/button]

comunitat, esport, sports bar, wexperience

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

© SPORT 333, S.A.
Pàgina web creada per Magnetic.