Skip to main content

Bases Legals

Sorteig Win 333 / WBingo

Versió català

Win 333 es compromet a protegir i respectar la teva privadesa en tot moment, utilitzant la teva informació personal per administrar el teu compte, proporcionar els productes i serveis que ens has sol·licitat i la informació comercial que creiem que pot resultar d’interès per a tu. De manera esporàdica, ens posarem en contacte amb tu sobre els nostres productes i serveis, així com sobre altres continguts que et puguin interessar. Si acceptes que ens comuniquem amb tu per a aquest fi, marca la casella “Accepto” per indicar que desitges que ens comuniquem. Podràs donar-te de baixa d’aquestes comunicacions en qualsevol moment. Per obtenir més informació sobre com donar-te de baixa, les nostres pràctiques de privadesa i com ens comprometem a protegir i respectar la teva privadesa, consulta la nostra Política de Privacitat. Anunciarem el/la guanyador/a a la mateixa sala on es realitzi el sorteig. El/la guanyador/a serà notificat personalment o, en cas de no ser localitzat, per SMS durant els propers 5 dies laborables. 

Nota: Aquest sorteig és exclusiu per a clients de Win 333. Tota persona de la qual no es tingui constància de la seva presència física a l’establiment on es realitza el sorteig, serà automàticament desclassificada i no tindrà dret a cap premi o compensació. Compartir el formulari amb persones no presents a l’establiment comportarà la desclassificació automàtica de la persona qui ho comparteixi i dels participants fraudulents.

Versión español

Win 333 se compromete a proteger y respetar tu privacidad en todo momento, utilizando tu información personal para administrar tu cuenta, proporcionar los productos y servicios que nos has solicitado y la información comercial que creemos que puede resultar de interés para a ti. De forma esporádica, nos pondremos en contacto contigo sobre nuestros productos y servicios, así como sobre otros contenidos que puedan interesarte. Si aceptas que nos comuniquemos contigo para este fin, marca la casilla “Acepto” para indicar que deseas que nos comuniquemos. Podrás darte de baja de estas comunicaciones en cualquier momento. Para obtener más información sobre cómo darte de baja, nuestras prácticas de privacidad y cómo nos comprometemos a proteger y respetar tu privacidad, consulta nuestra Política de Privacidad. Anunciaremos al/a la ganador/a en la misma sala donde se realice el sorteo. El/la ganador/a será notificado personalmente o, en caso de no ser localizado, por SMS durante los próximos 5 días laborables.

Nota: Este sorteo es exclusivo para clientes de Win 333. Toda persona de la que no se tenga constancia de su presencia física en el establecimiento donde se realiza el sorteo, será automáticamente desclasificada y no tendrá derecho a ningún premio o compensación. Compartir el formulario con personas no presentes en el establecimiento comportará la desclasificación automática de la persona que lo comparta y de los participantes fraudulentos.