Skip to main content

Condicions sorteig

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_fullwidth_header title=”Condicions del sorteig” admin_label=”Fullwidth Header” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” title_text_align=”center” hover_enabled=”0″ subhead__hover_enabled=”on|desktop” sticky_enabled=”0″][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” background_color=”#eaeaea”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

SORTEIG SMART TV 4K

1. Identificació de l’organizador
SPORT 333 SA, amb domicili social a C/ Balmes, 49 (08370 – Calella), amb CIF A58351875 i direcció de correu electrònic info@win333.cat és l’empresa organitzadora d’aquest sorteig.

2. Dates d’inici i finalització de la promoció
La promoció “Sorteig Smart TV 4K” entrarà en vigor el 01/05/2022 a les 13:00. Els registres formalitzats a una data posterior a l’establerta anteriorment no entraran al sorteig.

3. Mecànica de la promoció i requisits de participació
L’objectiu de la promoció és ampliar la base de dades de SMS de l’empresa. Les condicions a complir per part dels usuaris registrats són:
– Assistir presencialment a la sala on estigui publicat el sorteig durant els 7 dies naturals immediatament anteriors a la celebració del mateix.
– Escanejar el codi QR i inscriure’s al formulari del sorteig.
– Acceptar les condicions del sorteig i la política de privacitat del mateix.

4. Data de realització de la promoció
El sorteig es realitzarà cada dilluns a través d’un sorteig entre tots els participants registrats realitzat a través de la plataforma “Fortune Wheel”.

5. Valor i naturalesa sobre el premi entregat
El premi consisteix en una SMART TV 4K, que serà entregada al guanyador/a. No s’accepten canvis ni compensacions econòmiques equivalents a l’import del premi.

6. Notificació als guanyadors
Els guanyadors del concurs seran contactats via SMS durant les 24 hores posteriors al sorteig. En cas de no obtenir resposta en un termini de 7 dies naturals, el premi quedarà desert. Es comunicarà el final del sorteig a través d’un SMS a tots els participants el mateix dia de la realització del sorteig.

7. Prórroga o suspensió
SPORT 333, SA es reserva el dret d’aplaçar, allargar o suspendre el sorteig en cas de que surgeixi alguna incidència.

8. Desqualificacions o penalitzacions
SPORT 333, SA es reserva el dret d’expulsar a aquells usuaris que participin al sorteig de forma fraudulenta, ja sigui mitjançant registres falsos, no complint amb els requisits de participació o realitzant alguna pràctica amb mala fe.

9. Protecció de dades de caràcter personal
SPORT 333, SA respectarà en tot moment la llei vigent en matèria de protecció de dades. Es comunica a tots els participants de la promoció que les seves dades seràn incorporades a un fitxer amb finalitats publicitàries i que aquests tindràn drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al seu ús.

10. Contacte, dubtes i reclamacions
En cas de dubte o reclamació sobre aquesta promoció, els participants podran contactar amb l’organitzador a través d’aquest correu electrònic: info@win333.cat

11. Acceptació de les bases
Tots els usuaris participants accepten automàticament les bases d’aquesta promoció.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]